WEBSITE OVERSÆTTELSE

FÅ SUCCES I UDLANDET!

Når man skal sælge på andre markeder, handler alting om tilgængelighed. Vi ved allerede, at eksporten stiger med 28 % blandt de virksomheder, der kommunikerer på målgruppernes sprog.

Oversættelse af hjemmesider er derfor relevant, hvis I som virksomhed ønsker at konkurrere på det globale marked, så I kan målrette jeres markedsføring og skabe troværdighed i udlandet. Det er dog i den sammenhæng yderst vigtigt, at sproget er af meget høj kvalitet, idet en dårligt oversat hjemmeside nemt kan skabe et forkert indtryk af virksomheden. Vores erfaring med oversættelse af hjemmesider  sikrer dig, at du trygt kan overlade din  oversættelse til os.

OVERSÆTTELSE AF HJEMMESIDER HOS TRANSLATA.DK

Gennem vores oversættelsesservice kan vi hjælpe vores kunder med at vokse. Det gør vi ved at sikre, at de opnår den bedst mulige kommunikation med deres målgruppe(r).

TRANSLATA er specialister i oversættelse af hjemmesider til internationale markeder, og vi sørger for at oversætte din hjemmeside, så den bliver tilpasset det specifikke marked og kulturen i det pågældende land. På den måde træder jeres virksomhed ind på jeres nye marked under de stærkeste forudsætninger.

Effektiv kommunikation er meget vigtigt for et firmas ry og omdømme uanset hvilket sprog man taler, og TRANSLATA tilbyder nøjagtigt det der kræves, for at levere en effektiv og professionel oversættelse af din hjemmeside og dine dokumenter. Hos får du oversættelser af højeste kvalitet, uanset hvilken type tekst, der skal oversættes. Vi oversætter blandt andet IT-tekster, juridiske tekster, marketingtekster, medicinske tekster, tekniske tekster, og finansielle tekster.

VI OVERSÆTTER OVER 78 FORSKELLIGE SPROG

Hos TRANSLATA  tilbyder vi oversættelser på over 70 forskellige sprog. Vi oversætter alt fra de mest kendte sprog, for eksempel: engelsk, spansk, fransk, tysk, kinesisk, japansk, portugisisk, dansk, svensk, finsk og norsk, til mange forskellige, mindre udbredte sprog, der primært tales rundt om i Asien. Den brede vifte af sprog vi kan oversætte til og fra, gør os til et utroligt fleksibelt oversættelsesbureau, som altid gerne vil og kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres næste oversættelse.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af oversættelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 7066 6620, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type dokument oversættelse du ønsker, så udfyld vores kontaktformular i dag. Vi vil herefter vende tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din dokument oversættelse.

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse