VIDEOTOLKNING

VIDEOTOLKNING

Hos TRANSLATA udføre vi videotolkning for både offentlige institutioner og private virksomheder.

Videotolkning – også kaldet teletolkning – via videokonference er en ny løsning som i princippet ikke er anderledes end fremmødetolkninger, og fremhæves af flere som et godt alternativ til fremmødetolkning. Borger(tolkemodtager), tolk og frontpersonale kan alle se og høre hinanden, men tolken er – modsat borgeren og frontpersonalet – ikke fysisk til stede under mødet, men sidder i et andet lokale, eventuelt i en anden del af landet.

Tolkningen kan foregå via særligt videokonferencesystem eller via en almindelig computer med kamera

Følgende fordele fremhæves ved denne form for tolkning:

  • Mere professionelt, neutralt og kvalificeret tolkning
  • Mere fleksibilitet og effektivitet (ingen transport af tolk og nemmere at skaffe tolk)
  • Billigere (ingen betaling for transport af tolk eller for evt. ventetid fx hvis tolken er fremmødt og mødet er forsinket)

VI TOLKER PÅ OVER 78 FORSKELLIGE SPROG

Hos TRANSLATA  tilbyder vi tolker på over 70 forskellige sprog. Vi tolker alt fra de mest kendte sprog, for eksempel: engelsk, arabisk, spansk, fransk, tysk, kinesisk, japansk, portugisisk, dansk, svensk, finsk og norsk, til mange forskellige, mindre udbredte sprog, der primært tales rundt om i Asien. Den brede vifte af sprog vi kan tolke til og fra, gør os til et utroligt fleksibelt tolkebureau, som altid gerne vil og kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres næste tolkning.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af tolkning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 9393 8181, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type tolkning du ønsker, så kan du allerede idag oprette din bestilling her.

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse