TELEFONTOLKNING

TELEFONTOLKNING

Hos TRANSLATA udføre vi telefontolkning for både offentlige institutioner og private virksomheder. Telefontolkning kan være løsningen i en række situationer, hvor det ellers ikke ville have været muligt for at få en tolk til at møde op på stedet. Det kan for eksempel være ved ganske korte samtaler eller i situationer, hvor store afstande gør det svært at få en bestemt tolk frem til det rette tidspunkt. Der findes også sproggrupper, der er så små, at der findes ganske få kvalificerede tolke på det pågældende sprog her i landet. Endelig kan der være situationer, hvor den øgede grad af anonymitet, der følger af telefontolkningen, opleves som en fordel for samtalen med borgeren. Telefontolkning foregår som regel ved, at man ringer op til tolken der bestilt gennem tolkefirmaet.

Tolkesamtalen bør derefter finde sted 
i et uforstyrret rum med en specialtelefon — f.eks en Soundstation — placeret på et bord mellem borgeren og tolkebrugeren.

En Soundstation har en indbygget højttaler og mikrofoner, og specialtelefonen kan derfor opfange alt det, der bliver sagt, ligesom borger og tolkebruger kan høre tolkens oversættelse. I praksis ringer tolkebrugeren op til tolken, som besvarer og er parat til den aftalte tid. Tolkebrugeren orienterer derefter tolken om borgerens navn og tolkningens indhold. Tolken præsenterer sig for borgeren og sikrer sig, at der er sproglig forståelse samt bekræfter sin tavshedspligt. Herefter sætter tolkebrugeren samtalen i gang ved at sige, at tolkningen begynder, og det oversættes af tolken

VI TOLKER PÅ OVER 78 FORSKELLIGE SPROG

Hos TRANSLATA  tilbyder vi tolker på over 70 forskellige sprog. Vi tolker alt fra de mest kendte sprog, for eksempel: engelsk, arabisk, spansk, fransk, tysk, kinesisk, japansk, portugisisk, dansk, svensk, finsk og norsk, til mange forskellige, mindre udbredte sprog, der primært tales rundt om i Asien. Den brede vifte af sprog vi kan tolke til og fra, gør os til et utroligt fleksibelt tolkebureau, som altid gerne vil og kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres næste tolkning.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af tolkning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 9393 8181, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type tolkning du ønsker, så kan du allerede idag oprette din bestilling her.

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse