TEGNSPROGSTOLKNING

TEGNESPROGSTOLK

Hos TRANSLATA udføre vi tegnsprogstolkning for både offentlige institutioner og private virksomheder. Vi tilbyder professionelle tegnsprogstolke til kommunikation mellem døve, døvblevne, døvblinde, hørehæmmede og hørende. Alle vores dygtige og søde tolke er eksaminerede tegnsprogstolke, hvilket sikrer dig en kvalificeret tegnsprogstolk og et højt fagligt niveau i enhver situation!

Tolken oversætter alt simultant til og fra dansk tegnsprog og talt dansk.

  • Tal i det tempo du plejer. Tolken vil afbryde, hvis der er behov for det.
  • Tolken kender ikke nødvendigvis den døve tolkebruger. Tolkens rolle er formidler og kommunikator.

Tolken tolker alt hvad der bliver sagt; også hørlige samtaler og telefonsamtaler.

Når vi kommunikerer med hinanden er det altafgørende, at vi forstår hinanden så der ikke opstår misforståelser. Det er tolkens opgave, at sikre forståelse mellem to mennesker på tværs af sprog og kulturel baggrund. Vores tegnsprogstolke er både fagligt og socialt stærke, og kan tilpasse sig mange forskellige situationer. Vi bestræber os også altid på at levere den bedst mulige service til vores kunder. Vi sætter en stor ære i altid at løse vores opgaver til vore kunders tilfredshed.

Alle vores tegnsprogstolke er underlagt tavshedspligt i henhold til Straffelovens §152.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af tolkning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 9393 8181, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type tolkning du ønsker, så kan du allerede idag oprette din bestilling her.

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse