SPROG

VI STILLER MODERSMÅLSTOLKE TIL RÅDIGHED

Afhængigt af dit behov kan vi både hjælpe med at levere tolke, som kan udføre simultantolkning, konsekutiv tolkning eller hvisketolkning. Alle tolkeopgaver udføres af modersmålstolke eller tolke, som har en længere videregående uddannelse bag sig. 50 forskellige sprog – ekspertise i alle forskellige brancher.

Vi hjælper med alle typer af tolkningsopgaver ved fysisk fremmøde netop der, hvor du har behov for det. Vi har tolke med erfaringer fra alle brancher; et eksempel, vi arbejdet meget med, er retstolkning. Vores retstolke er specialister, der arbejder sammen med advokater og andre funktionærer i forbindelse med retssager, ved domsforhandlinger, vidneforklaringer, retsmøder, mægling, voldgiftssager, klientmøder m.m.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af tolkning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 7066 6620, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type tolkning du ønsker, så kan du allerede idag oprette din bestilling her.

Kinesisk Ukrainsk Italiensk Litauisk Pashto Japansk
Albansk Polsk Grønlandsk Koreansk Spansk Tjekkisk
Arabisk Amhari Armensk Aserbajdsjansk Portugisisk Tatar
Bangla Bosnisk Dari Persisk Rumænsk Thai
Islandsk Tysk Hungrisk Mandarin Russisk Tyrkisk
Svensk Engelsk Turkmensk Makedonisk Serbisk Tegrini
Irakisk Urdu Fransk Finsk Iranisk Urdu
Nepalesisk Norsk Irisk Somalisk Færøsk Serbokroatisk
Kurmanji Sorani Bandini Kinyarwanda Kirundi Vietnamesisk
Tagalog Hviderussisk Hollandsk Pakistansk Swahili Tamilsk
Syrisk Usbekisk Burmesisk Brasiliensk Bhutansk Catalansk

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse