MANUALOVERSÆTTELSE

MANUAL OVERSÆTTELSE

TRANSLATA er specialister i manualoversættelse. Ved oversættelse af manualer er det essentielt, at oversættelsen varetages af en professionel oversætter.

HVAD ER MANUAL OVERSÆTTELSE?

Manuel oversættelse dækker over oversættelse af en lang række forskellige tekster af teknisk karakter. Det kan eksempelvis være systembeskrivelser, brugermanualer, produktbeskrivelser, sikkerhedsanvisninger og meget mere. Kendetegnet for manualer er, at de skal være letforståelige og tydelige, og derfor skal der fx stilles høje krav til de tekniske beskrivelser og instruktioner, som fremgår af teksten. Derfor bør professionelle oversættere med de rette faglige kvalifikationer varetage din manualeoversættelse.

MANUAL OVERSÆTTELSE HOS TRANSLATA.DK

Uanset om det er en teknisk manual, ingeniørspecifikationer eller en installationsguide, der skal oversættes til et andet sprog, er TRANSLATA det rette valg, da vi altid sikrer en yderst nøjagtig og grundig oversættelse af dine manualer, og du kan være sikker på, at oversættelsen emmer af den højeste kvalitet. For at leve op til vores høje kvalitetskrav håndplukkes den rette oversætter til hvert projekt..

VI OVERSÆTTER OVER 78 FORSKELLIGE SPROG

Hos TRANSLATA  tilbyder vi oversættelser på over 70 forskellige sprog. Vi oversætter alt fra de mest kendte sprog, for eksempel: engelsk, spansk, fransk, tysk, kinesisk, japansk, portugisisk, dansk, svensk, finsk og norsk, til mange forskellige, mindre udbredte sprog, der primært tales rundt om i Asien. Den brede vifte af sprog vi kan oversætte til og fra, gør os til et utroligt fleksibelt oversættelsesbureau, som altid gerne vil og kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres næste oversættelse.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af oversættelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 7066 6620, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type dokument oversættelse du ønsker, så udfyld vores kontaktformular i dag. Vi vil herefter vende tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din dokument oversættelse.

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse