JURIDISK OVERSÆTTELSE

JURIDISKE OVERSÆTTELSER

Hos TRANSLATA har vi specialiseret os i at udføre juridiske oversættelser for både privatpersoner og erhvervskunder.

HVAD ER JURIDISK OVERSÆTTELSE?

Så snart et dokument kræves retsgyldigt uanset situationens omfang, så vil der være brug for at benytte metoden for juridisk oversættelse. I langt de fleste tilfælde udarbejder vi juridiske oversættelser i forbindelse med retssager, men ligeledes kan en juridisk oversættelse være nødvendig i forbindelse med kontrakter, aftaleindgåelse, betingelser eller ved selskabsretlige dokumenter. Vi oplever altså både at skulle udføre juridiske oversættelser i forbindelse med sager hvor en offentlig retsinstans er inde over, men bestemt også i erhvervslivet. Det kan eksempelvis være, ved import- og eksport-aftaler, eller i forbindelse med ansættelseskontrakter.

JURIDISK OVERSÆTTELSE HOS TRANSLATA.DK

Oversættelse af juridiske tekster kræver en oversætter med ekspertise i jura. Juridiske systemer varierer fra land til land, og det er derfor vigtigt, at den færdige oversættelse henviser til de korrekte love og bestemmelser. Oversætteren skal have kendskab til meningen bag de juridiske formuleringer, så man altid får den eksakte mening med kildeteksten udtrykt præcist i målteksten. Det er vigtigt, at oversætteren er bekendt med juridisk sprog og terminologi på målsproget, så den færdige oversættelse fremstår som troværdig på det pågældende sprog.

VI OVERSÆTTER OVER 78 FORSKELLIGE SPROG

Hos TRANSLATA   tilbyder vi oversættelser på over 70 forskellige sprog. Vi oversætter alt fra de mest kendte sprog, for eksempel: engelsk, spansk, fransk, tysk, kinesisk, japansk, portugisisk, dansk, svensk, finsk og norsk, til mange forskellige, mindre udbredte sprog, der primært tales rundt om i Asien. Den brede vifte af sprog vi kan oversætte til og fra, gør os til et utroligt fleksibelt oversættelsesbureau, som altid gerne vil og kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres næste oversættelse.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af oversættelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 7066 6620, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type dokument oversættelse du ønsker, så udfyld vores kontaktformular i dag. Vi vil herefter vende tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din dokument oversættelse.

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse