HVEM ER VI?

HVEM ER VI?

TRANSLATA ApS har rødder tilbage til 2012, hvor det blev stiftet under navnet A2D Tolkeservice. Det skete på et tidspunkt, hvor globaliseringen begyndte at stille krav til, at vi dagligt kunne kommunikere med hinanden på tværs af sprog. Samtidig oplevede man i Danmark, at der kom mere arbejdskraft fra udlandet og ikke mindst bevirkede en række flygtningestrømme op gennem årene, at tolkebranchen voksede støt. Der var især brug for tolkning til og fra arabisk, somalisk,  bosnisk, serbisk,kroatisk, polsk, russisk og tyrkisk. Klik her for at se vores sprogliste.

I løbet af årene udvidede vi vores skriftlige arbejde, og i 2016 startede vi TRANSLATA ApS, som er vores specialiserede oversættelsesafdeling. TRANSLATA er kontinuerligt vokset, og mange af vores kunder får i dag gavn af både tolkning og oversættelse i deres hverdag.

I dag tæller virksomheden over 950 dygtige tolke og oversættere, der arbejder på freelancebasis. Vi dækker over 100 forskellige sprog og dialekter, og med mere end 17 år som sprognørder er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger af høj kvalitet.

På vores hovedkontor, der ligger i hjertet af København og Aarhus, sidder 13 medarbejdere klar til at servicere vores kunder.
Besøg os gerne på kontoret, eller kontakt os på mail eller telefon her.

Mission

Hos os smelter mål, midler og værdier sammen, når vi holder vores vision for øje: At TRANSLATA fortsat skal være den foretrukne oversættelsespartner for offentlige og  erhvervslivet i Danmark.

Vores værdier kvalitet, Fortrolighed og Punktlighed for både produkt og service, er nemlig lige så meget mål i sig selv, som det er midler til at opretholde vores position som Danmarks mest kompetente oversættelsesbureau. Når alt dette kombineres med stærkt konkurrencedygtige priser, er det ganske enkelt essensen af både vores vision, mission og metode.

Hos TRANSLATA benytter vi udelukkende professionelle oversættere, som oversætter til deres eget modersmål. Vores netværk omfatter over 950 professionelle tolke og  oversættere inden for så godt som alle sprog.

Hos TRANSLATA er servicen altid i top. De leverer altid tolke i høj klasse. Jeg har aldrig oplevet at TRANSLATA ikke har kunne leverer en tolk. Selv med en kort tidsfrist har de leveret varen. Deres booking system fungere godt og man får altid en hurtig tilbagemelding fra TRANSLATA.

Kamilla PetersenIntegration og Fleksjob, Aarhus kommune
%
KVALITET
%
PUNKTLIGHED
%
FORTROLIGHED
%
TILFREDSE KUNDER!

FAQ

Ja, vi oversætter & tolker til og fra alle sprog.

Leveringstiden afhænger dels af, hvor meget tekst der skal oversættes og dels af den sprogkombination, du skal have oversat. For at få oversættelsen leveret hurtigere, kan du bestille ekspresoversættelse, som koster lidt mere.

Når du kontakter TRANSLATA, kommer du i kontakt med en projektleder, som efterfølgende kontakter den/de oversættere, der skal involveres i opgaven.

En autoriseret oversættelse er foretaget af en oversætter, en såkaldt statsautoriseret translatør, som er autoriseret og beskikket af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, der garanterer, at oversætteren kan håndtere generelle tekster, juridiske tekster og økonomiske tekster i den aktuelle sprogkombination.

Prisen for skriftlige oversættelser afhænger af opgavens længde og sværhedsgrad. Vi vurderer hver enkelt opgaves omfang og giver herefter et tilbud på den samlede opgave. For at kunne afgive et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris er det bedst, hvis vi først får mulighed for at gennemse teksten med henblik på at vurdere sværhedsgrad og omfang inden afgivelse af et uforpligtende tilbud.

I kan altid klikke på linket ”Glemt din adgangskode?” på login siden. Så skal i indtaste jeres E-mail-adresse i feltet, og tryk ”send”. Derefter vil systemet sende jer en bekræftelse, samt et unikt link i skal trykke på for at få tildelt en ny adgangskode.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@translata.dk eller på 70 66 66 20, hvis du har problemer med din konto, eller blot har spørgsmål eller lign. Mens vi er i gang med løse din support sag, kan du kommunikere med os telefonisk i forhold til dine bestillinger, aflysninger m.m.

Et yderst fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde, hvor alt er i orden – hver gang!

Alice FrostArla