HASTEOVERSÆTTELSE

Står du med en hastesag?

Ofte har man brug for sin oversættelse  meget hurtigt. Derfor tilbyder vi at gøre din opgave til en hasteopgave. Det vil sige at vi smider alt hvad vi har i hænderne for at kunne give din oversættelse tilbage hurtigst muligt. Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar selv samme dag. TRANSLATA har som oversættelsesbureau fra begyndelsen gået højt op i at levere oversættelser, som er perfekte og til tiden. Vi sørger altid for at levere vores oversættelse til tiden, og som udgangspunkt endda inden deadline. Ønsker du din tekst oversat inden for 48 timer, betragter vi det som en hasteopgave. Ligeledes betragter vi det som en hasteopgave, hvis der er tale om en større tekst, som har kort deadline. Netop fordi vi er omstillingsdygtige, i form af at have flere oversættere samlet, vil vi altid kunne oversætte din tekst, på trods af at arbejdsmængden er større. Vores fleksibilitet er en af vores absolut stærke sider, hvilket betyder, at vi altid kan tage højde for de sproglige udfordringer, din tekst har.

Hos andre oversættelsesbureauer skal din bestilling typisk igennem en lang proces, hvor op til flere personer skal tage stilling til oversættelsen samt beregne prisen. Translata ApS er udelukkende en online virksomhed, hvilket blandt andet betyder, at du nemt kan uploade din tekst på vores hjemmeside.

Vi oversætter over 78 forskellige sprog

Hos TRANSLATA   tilbyder vi oversættelser på over 70 forskellige sprog. Vi oversætter alt fra de mest kendte sprog, for eksempel: engelsk, spansk, fransk, tysk, kinesisk, japansk, portugisisk, dansk, svensk, finsk og norsk, til mange forskellige, mindre udbredte sprog, der primært tales rundt om i Asien. Den brede vifte af sprog vi kan oversætte til og fra, gør os til et utroligt fleksibelt oversættelsesbureau, som altid gerne vil og kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres næste oversættelse.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af hasteoversættelse? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 7066 6620, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type oversættelse du ønsker, så udfyld vores kontaktformular i dag. Vi vil herefter vende tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din dokument oversættelse.

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse