FREMMØDETOLKNING

FREMMØDETOLKNING

Hos TRANSLATA udføre vi fremmødetolkning for både offentlige institutioner og private virksomheder. Fremmødetolkning — også kaldet konsekutiv tolkning — er den mest anvendte tolkeform i det kommunale og private regi og bruges for eksempel ved samtaler, under møder, præsentationer, undervisning, uddannelseskurser m.v.

Ved denne form for tolkning er der tale om, at tolken møder op på stedet, hvor den planlagte tolkning skal finde sted. Tolken præsenterer sig, og sikrer sig indledende, at der er sproglig forståelse samt bekræfter sin tavshedspligt. Herefter gennemføres tolkningen.

I fremmødetolkning optræder tolken som mellemled mellem de personer, der skal føre en samtale. Tolken lytter til de pågældendes udsagn og gengiver dem derefter, normalt med støtte i notater, som er taget undervejs Hver af de talende holder en pause efter hver anden eller tredje sætning, så tolken får mulighed for at oversætte, hvad der er blevet sagt.

FØLGENDE FORDELE ER OFTE FREMHÆVET VED DENNE FORM FOR TOLKNING:

  • Det er en ideel tolkeform ved komplicerede drøftelser, møder og forhandlinger Med konsekutiv tolkning får deltagerne mulighed for at re ektere over samtalen, mens den foregår
  • Det fungerer godt i forhold til små grupper, når der kun skal tolkes til/fra ét sprog
  • Der skal ikke bruges udstyr eller teknisk personale.

VI TOLKER PÅ OVER 78 FORSKELLIGE SPROG

Hos TRANSLATA  tilbyder vi tolker på over 70 forskellige sprog. Vi tolker alt fra de mest kendte sprog, for eksempel: engelsk, arabisk, spansk, fransk, tysk, kinesisk, japansk, portugisisk, dansk, svensk, finsk og norsk, til mange forskellige, mindre udbredte sprog, der primært tales rundt om i Asien. Den brede vifte af sprog vi kan tolke til og fra, gør os til et utroligt fleksibelt tolkebureau, som altid gerne vil og kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres næste tolkning.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af tolkning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 9393 8181, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type tolkning du ønsker, så kan du allerede idag oprette din bestilling her.

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse