DOKUMENT OVERSÆTTELSE

Dokumentoversættelse

Definitionen dokument oversættelse er blot en fælles betegnelse for alle de typer oversættelser af forskellige dokumenter, som vi hos TRANSLATA tilbyder. Hver enkelt dokument oversættelse sætter sine unikke krav til translatøren alt efter indholdet, modtager af dokumentet, kulturen i modtagerlandet osv.  Dokument oversættelse er altså et vidt begreb, som kan deles op i en lang kavalkade af underkategorier. Dokument oversættelse kommer som skrevet i alskens former, og ligeledes i adskillige længder og sværhedsgrader. Typisk afhænger omfanget af en dokument oversættelse af, hvilken sammenhæng og/eller branche denne skal bruges i.

TRANSLATA udfører på bestilling skriftlig oversættelse af tekster af enhver art. Oversættelse af officielle dokumenter sker normalt ved statsautoriseret translatør. Til øvrige tekster, faglige som litterære finder vi den oversætter, der emnemæssigt er mest fortrolig med det konkrete område. TRANSLATA leverer efter aftale det færdige resultat leveres efter aftale som scannet PDF file eller som fysisk tekstark.

Det vil i forbindelse med afgivning af bestilling på en opgave være en god ide at maile en tekstprøve til TRANSLATA , som vi kan sikre, at sprog, terminologi og emne når den bedst egnede oversætter, og at tilbud på prisen bliver så præcist som muligt.

  • Vi samarbejder med oversættere, som hver især er eksperter indenfor et bredt spektrum af fagområder. Derfor tilbyder vi specialiserede oversættelser indenfor følgende områder:
  • Kontrakter og juridiske dokumenter(attester, dokumenter, uddannelsespapirer, kørekort osv. )
  • Regnskaber, præsentationer og rapporter
  • Kataloger, marketingtekster og reklamebrochurer
  • Desktop publishing og hjemmesider
  • Pjecer, postkort og flyers

Vores oversættere bliver udvalgt efter strenge kvalitetskriterier samt specifikke fagkundskaber, hvilket gør os unikke på oversættelsesmarkedet.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores udbud af dokument oversættelse? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os eventuelt et kald på telefon: +45 93 93 81 81, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale med dig. Ønsker du at sende os en mail, med de spørgsmål som du ikke føler, at du har fundet svar på her på siden, så send den til info@translata.dk. Hvis du allerede nu er fuldt bevidst om, hvilken type dokument oversættelse du ønsker, så udfyld vores kontaktformular i dag. Vi vil herefter vende tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din dokument oversættelse.

SPROGLØSNINGER

Vi har eksperterne og teamet til dit projekt. Der er ingen grund til at vente med at finde ud, hvad vores sprogløsninger kan gøre for at hjælpe din virksomhed med at få succes på globalt niveau.

Fremmødetolkning

Autoriseret oversættelse

E-mail oversættelse

Videotolkning

Manualoversættelse

Dokumentoversættelse

Telefontolkning

Hasteoversættelse

Website oversættelse

Tegnsprogstolkning

Juridisk oversættelse

Medicinsk oversættelse